3 tips til at undgå stress

3 tips til at undgå stress

Er du stresset, eller føler du dig stresset? Det gør rigtig mange danskere, og det er slet ikke unormalt. Faktisk bliver flere ramt af stress, og det har store konsekvenser for både vores private liv, men det kan faktisk også have konsekvenser for vores karriere og job. Derfor kan det være rart at vide, hvordan vi kan forebygge det. Det kan du læse i denne artikel, hvor du får en række gode råd.

Skriv dine opgaver ned

Har vi for mange ting i hovedet, bliver vi stressede. Sørg derfor for at skrive alt ned, så du ikke skal tænke på det. Hav en god to-do-liste enten i hånden eller via en af de mange smarte apps, der findes til dette. Det kan for eksempel være Wunderlist, Todoist eller Evernote. Der er mange værktøjer derude, og for at undgå at du bliver stresset af dine opgaver, er det altså en god idé at skrive dem ned.

Træk stikket ud

Der er ingen, der kan være på og arbejde knaldhårdt non-stop. Derfor er vi nødt til at trække stikket ud af og til for at få slappet helt af. Sørg for dette, selvom nogle perioder godt kan være hårde for dig.  Du kan trække stikket ud på mange måder. Det kan være at slå stængerne op på sofaen og bare flade ud til en god fodboldkamp eller måske være sammen med venner og familie, hvor du kommer på andre tanker. Du ved bedst selv, hvordan du slapper af.

Vær sund

Sørg for at spise sundt, dyrke motion og få godt med søvn. Så kan din krop modstå et større pres, og du vil derfor også have mindre risiko for at bukke under med stress, hvis du får noget ordenligt mad, får trænet og går ordenlig tid i seng. Prøv at passe dette ind i din hverdag, det vil du blive glad for. undgå stress

1

  • Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tips til at undgå stress